Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2022 13:35 - Свалянето на Америка
Автор: zahariada Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1682 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2022 13:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Свалянето на Америка в канализацията на юдаизма

БЪДЕТЕ СИГУРНИ И КАЖЕТЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ:
„ХОРА КАТО ТЕБ
СА УНИЩОЖИЛИ ДЪРЖАВАТА“

 

image
  • Това е историята за свалянето на Америка в канализацията на юдаизма.


Съответното изображение е на почти голо малко момиченце, което някога е било любимо на Дисни на име Хана Монтана и героинята на малките американски момиченца, сега превърнала се в уличница на име Майли Сайръс, на четири крака в задимен нощен клуб, правейки нещо, наречено туъркинг, докато е уринирана от луковични холивудски икони и гранясали вашингтонски политици, долна сцена, представяна от еврейските медии като зенит на американската поп култура за дрогираните зловещи лунатици, в които се превърнаха младите американски мъже.

Изчакайте! Не се отвръщай, става по-лошо. Помислете за естествената еволюция, в която се превърна този кошмарен образ, тази садистична клевета, в която бяха превърнати нашите млади жени, щеше да се развие неестествено в световен заговор за убийство, който нашите еврейски лекари бяха измислили, за да превърнат всички в гниещи трупове чрез инокулация, продавана като нещо за предотвратяване да не се разболяват, когато това беше типичното представяне на болестта, измислена от най-болните чудовища, живели някога.

Хрумвало ли ви е някога, че еврейската компания, която спонсорира вечерните новини, е спечелила милиарди от така наречената ваксина, която е убила милиони?

Това са даровете на евреите за света, последните обиди за хората, които се надяваха на рая, но в нарцистичното си безразличие получиха ада вместо това.

Без противопоставяне на хората на съвестта, този гнилостен процес на социално инженерно масово самоубийство днес достигна точката, в която смели защитници на социалната отговорност като Дейн Уигингтън и Майкъл Снайдер открито ни предупреждават да очакваме края на живота на тази планета много по-рано, отколкото бихте направили каквото очакваме - както през следващите няколко години! От нихилистичните изявления, изразени от нашите извратени лидери през многото изминали десетилетия, това изглежда е крайната точка на еврейските цели през цялото време. Много отдавна Юстас Мълинс направи такова предсказание, което сега изглежда се сбъдва в цялата си гнойна грозота.

Проверихте смъртността от COVID vaxx напоследък? Ускорява се над най-смелия ви кошмар. Независимо дали сте убодени или не, не е нужно да заявявате участие, защото сега всеки може да се сдобие с онези популярни шипове протеини, които са накарали толкова много фино настроени атлети да умрат, потрепвайки на тревата на стадиона пред хиляди обожаващи фенове.

Войната е в менюто. . . срещу теб

Никой вече не говори за мир. Всички разговори днес са за оправдания за клането и колко жалко е, че то ще отвлече със себе си по-голямата част от населението на света. Това се нарича еврейска логика. Вие сте го приемали като „просто бизнес“ през целия си живот, с изключение на това, че сега сте се превърнали в неизбежни и неоспорими последствия от собственото си безразличие.

И вече е твърде късно да се обърнете, защото сега гледате собствения си квадрат на смъртта в лицето, ако не сте забелязали.

Така че кажете ми изхода от това, ако смятате, че преувеличавам, с лидери, които саботират собствените си събратя за пари, които скоро няма да означават нищо за вас, когато сте мъртви. Тези хора смятат, че масовите убийства са просто хитра бизнес стратегия. Това са хората, на които сте поверили живота си и сега те планират да го вземат, след като първо ви освободят от всичките ви ценности, точно както направиха с всички онези лековерни страни през всичките тези години.

Е, сега ти си лековерната страна, нещастник, и те идват да те изчистят и затворят, ако още не са го направили.

Изчакайте, докато хората в Европа започнат да замръзват до смърт следващия месец, и вижте как ще започнете да треперите. Те са помислили за всичко. Изкупиха цялата земя и забраниха земеделието под различни предлози. Изгориха всички предприятия за преработка на храни. Изключете захранващите линии. Отвориха границите за гладуващите мигранти и им дадоха плюшени дебитни карти. Затвориха супермаркетите. Прекратете доставките на дизелово гориво. Уреди изборите завинаги. Наречете го еврейско планиране.

Очаквайки последния ти дъх

Бих ти казал да се събудиш, но никога повече няма да се събудиш. Заспиваш, особено ако вече си поел удара. Тези досадни шипове протеини държат hootenannies по цялото ви тяло, затваряйки капилярите в мозъка ви, които са причината толкова много хора да започнат да се държат като, познахте, зомбита!

Те ви предупреждават за този апокалипсис от много години. Ти се засмя. Смейте се сега, глупако. Тук е.

Така че е трудно да не бъдете депресирани в наши дни, тъй като евреите най-накрая решиха да избият всички не-евреи по света, с изключение на онези, които са решили да държат наоколо като свои роби, за да почистват селските си клубове или да служат като храна за елитните кръвопийци, които хвърлят света в отровната земя, която са създали.

Точно когато мними патриоти настояват, че трябва да подкрепим нашите смели наемни войски в Украйна, те откриват, че богато еврейско дете на име Сам Банкман-Фрид (перфектното еврейско име) е спретнало измама, чрез която нашият вкостенял президент Брандън изпраща милиарди долари за обратно пране в джобовете на кандидатите на Демократическата партия, които на първо място изпратиха парите в Украйна.

Америка, каква велика страна. . . за онези, на които не им пука за глупаците, които са гласували за тях, тъй като те нагло крадат парите им по възможно най-очевидния начин, който безумните глупаци вече не могат да видят.

Обясних ви всичко това преди. Със сигурност си спомняте.

Диагностициране на последното ви заболяване

Тест, който не работи за болест, която не съществува, плюс лекарство, което не работи за пациенти, които няма да оцелеят. Това е, което те наричат ​​обществено здравеопазване в наши дни и правителството ви нарежда да вземете лекарството или ще вземе банковата ви сметка. Така че си мъртъв и в двата случая. Добре дошли в днешния изкривен свят. Отпуснете се. Няма да се налага да го търпите още дълго.

Вашият собствен живот е на път да се превърне в жестокост под фалшив флаг. Тоест, маринован труп, евентуално смлян и смесен с буболечки, който да се добави към храната.

Ето как се случи.

Чакахте някой друг да последва, някой по-смел от вас да излезе с идея, която да подкрепите, да подкрепите. Всички бяхте готови да изпратите принос по пощата. Всички останали са правили същото, чакайки някой друг да направи първия ход и рискуват да загубят всичко, като вървят срещу зърното.

Хей, какво може да направи един човек срещу милиардерите, които притежават всичко и могат да убият когото си поискат?

Правилото е следното. Набийте си това през главата. Без да рискуваме всичко, ние ще загубим всичко, защото позволихме това гниене да отиде твърде далеч. Всъщност вече е твърде късно.

Можете също така да седите там и да чакате да умрете, защото не можете да направите нищо относно това, което се случва. Просто беше твърде корумпиран твърде дълго и не можем да направим нищо по въпроса сега, нали?

Богатите психопати ни хванаха на бъчва. Всички избори са нагласени. Правоприлагането се състои изцяло в нарушаване на законите в услуга на корумпираните банкери, които им плащат, а не в прилагане на законите и залавяне на престъпниците, които им плащат заплатите. Защо биха направили това?

Президентът раздава милиарди на корумпирана псевдодържава, създадена от нас, и всички пари се връщат чрез пране на пари на много корумпираните политици, които ги раздадоха на първо място. Това е вашето свободно общество в действие. Прави на кайма хората, които предават, а ти си един от тях.

Подкрепяйки нашето собствено унищожение

И все пак, глупаци, каквито сме всички, развяваме знамена в подкрепа на лудостта, която ни унищожава. А евреите слюноотделят от злорадство, че сме толкова глупави. Това е отдавна, може би от началото на държавата.

Когато нашите лидери решиха, че назначените от тях съдии могат да имат последната дума за всичко, ние дадохме свободата си в този момент, през 1700 г. Евреите стояха зад това.

Когато през 1913 г. решихме да оставим банкерите да контролират паричното ни предлагане, какъвто и контрол да имаме върху собствената си съдба, напълно изчезна в този момент. Класическа еврейска работа.

Краткият списък на самоубийствата на нашето общество гласи така: Световните войни, принудителната депресия, 11 септември и измамата с COVID, всички измислени от евреи, всички целящи първо да освободят и след това да унищожат мнозинството от американците, мнозинството от хората в свят, с изключение на тези мозъчно мъртви прислужници, които искат да държат като свои роби. И това сме ние. Докато все още дишаме, така или иначе.

Дори когато сме мъртви, ще сме полезни, защото ще ни пъхнат в запасите от храна, човешки ордьоври.

Сега сме до последните си часове. Всички планове са готови и се изпълняват, докато говорим. Екзекутиран е ключовата дума.

Междувременно всички седят и чакат някой да измисли идея, която можем да последваме, някои планират да арестуват извършителите, които лъжат, за да използват всеки ден и да ни убият, когато не ги гледаме. Боже, според теб какви са шансовете евреите да стоят зад тази грандиозна маневра? Упс, не мога да кажа това; това е антисемитско. Ще те вкарат в затвора, ще замразят банковата ти сметка, ще те убият на забавен каданс. По-добре не казвай нищо. Може би всичко това ще отшуми.

Според Тод Календър, този адвокат, който изчислява застрахователните тарифи, досега 20 милиона издънки са умрели от удара. И тъй като носителят на Нобелова награда Кари Мълис каза, че изобретеният от него PCR тест никога не е бил предназначен за диагностициране на някаква болест, няма начин да се докаже, че един човек в целия свят някога е умрял от тази призрачна заплаха, която те измислиха преди години и нарекоха COVID.

Така че се отпуснете и се отпуснете. Медитирайте и вижте дали наистина можете да чуете тези пикови протеини, които изглаждат капилярите в мозъка ви, изяждат разлагащите се стени на кръвоносните ви съдове, прогнозирайки удара, който е на път да отнеме живота ви.

Със сигурност ще дойде някой да реши този проблем. Тъй като повечето от вас - и със сигурност всички в моето семейство - никога не са чували за фразата социална съвест, вероятно никога няма да разберете, че човекът, когото всички са чакали, сте били вие.

 

СЛЕДВАЙТЕ НА SPEAKFREERADIO.COM ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК И ЧЕТВЪРТЪК В 17:00 ЧАСА ЗА KAMINSKI GOES BALLISTIC/В ТЪЛ НА ВРАЖА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ЗА КАК ВИ ПРЕМАХВАТ СТРАНАТА ВИ, ПРЕВЪРНАТА В ПРЕСТЪПНА СХЕМА, РАЗГЪРНАТА ОТ ЕВРЕИТЕ, КОИТО КОНТРОЛИРАТ ЖИВОТА И ЖИВОТА ВИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ ПЕЧАЛБА. ТОГАВА БЪДЕТЕ СИГУРНИ И СЕ ОБАДЕТЕ, ЗА ДА ПРЕДЛОЖИТЕ КАК ДА ПОПРАВИТЕ ТОВА ФИАСКО С ФАЛШИВ ФЛАГ ИЛИ ОБЯСНЕТЕ ЗАЩО ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА ИЗЧАКАТ НЯКОЙ ДРУГ ДА ГО ПОПРАВИ ВМЕСТО ВАС.
https://speakfreeradio.com/category/podcasts/kgb/

 

 

Джон Камински е писател, който живее на брега на Персийския залив във Флорида, постоянно се опитва да разбере защо се самоунищожаваме и посочва корумпираната система от вярвания като двигател на нашата смърт. Зависим единствено от приноса на читателите, моля, подкрепете работата му по пощата: 6871 Willow Creek Circle #103, North Port FL 34287 USA.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39761594
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031