Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2022 07:37 - Сигурно не най-много от блогерите тук, но съм живял години наред в Русия и съм напълно съгласен!
Автор: obses Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3631 Коментари: 23 Гласове:
13

Последна промяна: 02.12.2022 07:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съм напълно съгласен с ето тези думи, които прочетох току що:
"В Русия има страхотни неща! Но политиката им и управниците им ВИНАГИ са били черни! Затова и цветното там придобива сив отенък. Като все едно веселия пуловер да го изпереш с отпускащи черно (миризливи) чорапи - ето така се получава и в Русия! За съжаление!"



Гласувай:
13



1. marana69 - ...къде имало...''страхотни неща''..
02.12.2022 08:19
освен в Метрото, и Ермитажа..

и Двореца на Диктатора Путлер, с 10 подземни етажа..
и още 4-5. спецялни Бункера..

Русия, е литература/ и кражба, нищо повече...
за жалост,населена,от робски зомбиран народ..
и, това, е от Векове..
цитирай
2. obses - 1. marana69
02.12.2022 09:09
И сте права и не сте! Русия не е само литература и дори моето мнение е, че много от тази, която е насадена като качествена от самите руснаци, не е нищо особено, а част от нея е и пълен боклук!
Но в Русия се е родила и много добра музика, особено класическа! Но в Русия има и много добра природа! Но в Русия има и страхотна архитектура! Не коментираме дали е дело на нейни архитекти и строители или на чужди и изключително западни!
Но в Русия има несметни богатства под формата на природни ресурси! Но в Русия има страхотни хора, а това вече е най-голямото богатство!
Русия не е Кремъл и червените вампири които я управляват от десетки години! Русия не е Путин или "генерал Смърт"! Русия не е Ленин или особено Сталин!
Та в Русия наистина е имало, има и винаги ще има страхотни неща! Но както много точно е казал СТАР, в Русия "цветното" се почерва от всичко онова, което нормалният свят не толерира и заклеймява! Основно от тоталитаризма!
цитирай
3. tikoev - И след като си живял "години ...
02.12.2022 09:23
И след като си живял "години наред" няма ли да споменеш причината за това? На печалбарство ли си бил, в Коми комарите ли са те яли, в Сибирските ГУЛАГИ ли си бил , на чукчите храната ли си ял? Ма много ги разбирате тези работи. По-добре си гледайте собствената врата за да не се окаже един ден че ключът е от другата страна.
цитирай
4. marana69 - резонен въпрос на колегата дон Тончо ТикВоев )
02.12.2022 09:38
пардон забарвих, за кавичките...
'''литература''...
аз, чета също, няколко русски философи, и специал литература.
но, това е по скоро Изключение, от правилото..

вижТЕ, повече, и тук..г н Обсес..

07:33 - т. н..СВО, е ШиЗОФАШИЗЪМ..

Автор: marana69 Категория: Тя и той
цитирай
5. dobrodan - ЧЕТЕНЕТО НА ФИЛОСОФИ МОЖЕ ДА Е ВРЕДНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!
02.12.2022 10:48
ЧЕТЕНЕТО НА РУСКИ ФИЛОСОФИ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ СМЪРТОНОСНО!
(Обикновено руските философи съумяват да си докарат приличен стандарт на живот, как ли го постигат)....
цитирай
6. obses - 3. tikoev
02.12.2022 12:28
Че защо да не спомена причината? Тя не е срамна и дори се радвам, че съм могъл да опозная СССР и настояща Русия отвътре и това ми е спомогнало да не се превърна в заблудена овца. Но хайде да се разберем Вие да откликвате на моя разказ с реципрочен за Вашето житие и така да върви споменаването! Защото така е честно. Аз започвам с това, че като син на човек, чието име по-късно ще спомена и много българи го познаваха, лека му пръст, съм учил в СССР за периода от пети до седми клас. Сега сте Вие напред! До тук 2 години живот в СССР от много повече, за които при реципрочност от Ваша стана ще спомена. И крайно смешно е да мислите, че всеки който е живял години наред в СССР, го е правил понеже е работил в Коми. Това е крайно удивляващо и аз наистина се удивлявам защо токова много наши сънародници имат това ограничено мислене!
цитирай
7. obses - 4. marana69
02.12.2022 12:29
И сте права и не сте! :):)
цитирай
8. obses - 5. dobrodan
02.12.2022 12:30
Дугин например! Не само смъртоносен, а и заразен. Проказа!
цитирай
9. notfun - ...аз ,знам, че съм права, защото за мен Духовният потенциал, е фундаментален..
02.12.2022 17:49
[quote=obses]И сте права и не сте! :):)

другарю ВВ1951,говоря за Духовният, а не,за примитивно религиозен.
при.твоите 'любими' милиардери, на 'гърба' на бедните крестяни..
това са хора, опак.Те имат,неясни и размити, морални и духовни, ценности..
затова, и ти, сега, ми дърдориш, уж помежду другото..
за френски чорапи, диаманти, и КОЖИ от Белки...
и златни зъби, и пендари...
смешно е доста..аз този период, съм го.надСкочила, кореш )

а, сигурно, познавам, и повече, русские люде, от тебя..
такава, ми е
професията..тАваришч...
цитирай
10. obses - Г-н vencivaleri1951, мернах в коментарния Ви пасквил само това как някъде Ви били гостили с един каква си риба и го изтрих!
02.12.2022 19:43
А го изтрих не за друго, а защото ще ме прощавате, но сте крайно противна личност! И веднага Ви давам пример защо сте крайно противна личност.
Под предния ми пост имитирахте както винаги и навсякъде дискусия! Повтарям, имитирахте! А имитирахте, защото снесохте пропаганден коментар и се покрихте по отношение на двата мои спрямо него!
Ето затова Ваши коментари ще живеят при мен когато се научите две неща! Първо да не ни занимавате с битовите си фантазии! И второ когато пуснете поне пропагандна глупост, да продължавате дискусията!

Така че, върнете се на предния ми пост и отговорете на последните мои два коментара! Пък тогава ще имате право да продължите!
цитирай
11. vencivaleri1951 - Точно за това говоря Юлке
02.12.2022 19:56
Защото хората се различни,държавите са различни-примерът на мъниста срещу злато
е фактичен и обяснява всичко.
Не говоря за милиардери, а за обикновена провинционална "женщина" в Омска област-бях на брогада там и бях настанен в къщата и-впрочем полуземлянка-един етаж над кота нула и етаж и половина под тази кота. Някои се фукат, че са се сдобили с термо-помпа, а на тази дама/Настя/ и дядо и и баба и , и техните са живяли без да знаят с термопомпа. Та тази Настя имаше няколко кожени шуби-белката едва ли я смятат за ценна. Там на Гого еленските котлети ги нямат за нищо-и в училищния стол вероятно са в менюто. Нямам памет какво работеше мъжът и, но беше работяга тя беше библиотекарка. В Сибир всеки е ловец-излязъл, ударил лисица, след седмица друга и т н. Шубката готова. Ако си дървосекач например, много вероятно е и някъде да откриеш самородно злато Длъжен беше да го сдадеш , а от пункта ти дават пари, бижута, стоки от безмитните магазини/кореком у нас/ Ето, Настя се ядосваше, че в техния такъв магазин са се свършили някакви френски колготки/чорапогащник/
Тоест във Франция е престижно да имаш шуба от лисица, да имаш бижута, а за Настя това е "дежа вю"-дай и на нея френски бельо и чорапи, каквито французойките имат купища. За това говоря. Казват , че в провинцията руснаците живеят в землянки и е истина-на Север землянката е за предпочитане И който си мисли за партизанска, на каквито са ни водили в у-ще е в голяма грешка. Има такива домове с няколко нива под кота 0. Просто тухла, бетон не върви. Извън голямите градове сибиряците живеят в среда в каквато западняците правят скъпи курорти.
Шик е на пример да отидеш в севените щати да удариш лос, да хвърлиш "влакно" за пъстърва. С пъстърва , а с по голямата част от елена сибиряците си хранят кучетата. В една селска къща около река например в качета осолена, около огнището опушена, на тавана изсушена има толкова риба и такъв асортимент, каквито нито един софийски щанд за риба не може и да предложи, а ако предложи можете да си позволите да пазарувате само ти и Гого-финансовия елит на блога. Каче с хайвер пак само там съм виждал
И накрая философе не е важно какво и колко имаш, а дали си доволен от живота си. Откакто почна тази проклета електронна търговия , се затрупахме с неща , които обсолютно са ни излишни. Прахосмукачки, парочистачки, блендери ,кафеварки, най различна козметика и хранителни добавки за какво ли не-дай на жена магазин вкъщи...Ами за кучетата-легла и постелки, в които никога не лягат, играчки с които никога не играят....
Не ми разказвай колко руснаци познаваш, а колко си "познала". Тогава можеш да говориш, че знаеш за хората, за руснаците... Русия е една седма от света-без екватор има всичко и е редко населена-тоестголяма част от природата и девствена
Имаш ли представа какви масиви са Кавказ и Урал, какви водни басейни са Байкал и Каспий какви реки са Волга , Днепър, Ангара, Енисей. Каква е историческата част на големите, а на някъде и в малките градове. Количествения и качествения състав на трупите, музеите, културния и спортния живот на тази страна. Шедьоврите създали тези "сиви хора"?
Извинявай друга , но ти непрекъснато се държиш като персонаж на либретиста на Маскани-за да е ясно , става въпрос за "Селска чест"
Руснаците имат един хубав изказ за случая
"фуфло"-не знам дали петокласникът знае тази дума, не малка част от коментарите я "покриват"


notfun написа:
[quote=obses]И сте права и не сте! :):)

другарю ВВ1951,говоря за Духовният, а не,за примитивно религиозен.
при.твоите 'любими' милиардери, на 'гърба' на бедните крестяни..
това са хора, опак.Те имат,неясни и размити, морални и духовни, ценности..
затова, и ти, сега, ми дърдориш, уж помежду другото..
за френски чорапи, диаманти, и КОЖИ от Белки...
и златни зъби, и пендари...
смешно е доста..аз този период, съм го.надСкочила, кореш )

а, сигурно, познавам, и повече, русские люде, от тебя..
такава, ми е
професията..тАваришч...

цитирай
12. vencivaleri1951 - Много съжалява противната личност, но декември и януари за мен са много
02.12.2022 20:41
ангажирани месеци-маслото към хляба си изкарвам тогава. А сега и световно...
Наистина , не е коректно да се включиш в разговор и да излезеш от него без извинение, но кой го прави в блога Все пак извинявй и изтрий противната личност

obses написа:
А го изтрих не за друго, а защото ще ме прощавате, но сте крайно противна личност! И веднага Ви давам пример защо сте крайно противна личност.
Под предния ми пост имитирахте както винаги и навсякъде дискусия! Повтарям, имитирахте! А имитирахте, защото снесохте пропаганден коментар и се покрихте по отношение на двата мои спрямо него!
Ето затова Ваши коментари ще живеят при мен когато се научите две неща! Първо да не ни занимавате с битовите си фантазии! И второ когато пуснете поне пропагандна глупост, да продължавате дискусията!

Така че, върнете се на предния ми пост и отговорете на последните мои два коментара! Пък тогава ще имате право да продължите!

цитирай
13. starforlife - Хаааааааааааааааааааааааа ха ха ха ха Гледай сега, obses, капутщина и после пак ме съди, че преди време го изтрих и ти се обиди:
02.12.2022 23:02
Тя капутщината е по-голяма в предходния коментар, но аз накратко ще се спра на този:

vencivaleri1951 написа:
Много съжалява противната личност, но декември и януари за мен са много ангажирани месеци-маслото към хляба си изкарвам тогава. А сега и световно...

Педал непоръбен, това ти лицемерие можеш да го изсулиш сега, но то не върви, защото ти винаги се изнизваш когато те сгащи човек натясно и няма как да му опонираш.
Та не се извинявай сега с месеците и световното, защото това да се покриваш в такива случаи от теб е постоянно и винаги!
Дееба това лицемерие и педерастия, дееба!
Нищо мъжко няма в теб, льольо! Абсолютно нищо!


vencivaleri1951 написа:
Наистина , не е коректно да се включиш в разговор и да излезеш от него без извинение, но кой го прави в блога

Ти нямаш правото да изричаш думата "коректност", дърти педале!
Просто нямаш правото да я изричаш тази дума!
А и само нея ли?!


vencivaleri1951 написа:
Все пак извинявй и изтрий противната личност

Не бре, obses, не го трий бре.
Нека го видят що за лайнар е.
Не, че болшинството тук не го познават де.

StarForLife™ ·dc=5560720~idp=1845439~021222~005-420·
цитирай
14. starforlife - Колкото до предходния ти коментар, Лицемер51-ви, то:
02.12.2022 23:04
~ Като се извиняваш УЖ - така прочете ли въпросните два коментара, за които ти обръща ОТНОВО внимание Домакина?
М, Педал недооноден?
И, ако си ги все пак прочел - защо наместо лицемерно да се УЖ извиняваш и УЖ да нямаш време - не отговори на човека, а опъна коментар с пълни дивотии към Юлия, който ти е отнел минимум 40 минути писане?
М, КАПУТ с капутите?!

~ Ако четеше, а не само да драскотиш небивалиците и лъжите си... И имаше поне малко срам в тъпата си кратуна... Нямаше да си позволиш да флудиш с идиотиите си под постинга в момента!
Защото още при Пръцко ти го е казах, а и при теб го пренесох "в аванс"!
Попитах те:
КАК СТАВА ТАКА, ЧЕ РУСИЯ ИМА ЕМНАЙСЕ ВИДА РИБА И ТОВА Е ЕДНА ОТ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ, А РУСНАЦИТЕ ЖИВЕЯТ МНОГО ПО-МАЛКО ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ НАПРИМЕР, КОИТО УЖ С ВРЕДЕН ФАСТ ФУУДС СЕ ТЪПЧАТ?
Кажи бе, трол невзрачен!
Как става така, че УЖ в Русия здравеопазването на светлинни години и достъпно пред американското, а американецът боледува във всяко едно отношение по-малко от руснака?
Кажи бе, трол невзрачен!
Как става така, че образованието УЖ в Русия по-качествено и достъпно, а американецът в пъти по-добре се справя с всичко в живота и постиженията както на страната, така и на отделните й поданици са милиарди пъти по-високи от тези на Русия и руснаците?
Кажи бе, трол невзрачен!
Как стават куп неща, за които УЖ в Русия е по-добре и тя УЖ е по-напред, а все на опашката крета след десетки други нации и държави?
ЕДНА ЯПОНИЯ, КЪДЕТО Е ПЛЮНКА СПРЯМО РУСИЯ И НЯМА ГРАМ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ - Е ТРЕТАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА!
Това го вмъквам, за да не помислиш, че величая САЩ!
Не, не ги величая - те и без ничие величаене са велика нация и страна!
Дадох сравнението с тях, понеже нали за тяхната храна, медицинска помощ, образование и прочее все балалайкате колко са зле.
Зле-зле, пък американците не само живеят (и без норки на гърба, но в огромни жилища, а не землянки) милиард пъти по-добре от руснаците, а на всичкото отгоре напук живеят и повече!
Представяш ли си, ако "Мак Доналдс" заменят с риба и хайвер (ма ти откъде да знаеш, че имат вериги като "Мак Доналдс", в които менютата са само с морски дарове) и медицината им е безплатна?
Че те ще са безсмъртни тогава бе, ИДИОТ непоръбен!

И, ИДИОТ, запомни като при 3D принтерите:
Това, че едно жилище е половин или цял етаж под земята няма абсолютно никаква аналогия с термопомпите!
То бива глупост и невежество - бива - ама когато нещо не ти е грам ясно по-добре си налягай парцалите и не балалайкай пълни глупости само и само да се опитваш да се представиш за нещо.
Едно НИЩО си, льольо!
Едно кръгло НИЩО!
Глистът в кучешкото лайно си, проумей го най-после!

StarForLife™ ·dc=5560722~idp=1845439~021222~006-421·
цитирай
15. starforlife - Върнах се и за още нещо, показателно:
02.12.2022 23:47
КАПУТ51-ви, как не те е срам винаги, всичко и ВСЕКИ, който те комплексира по един или друг начин да осираш бе?!
В случая с това за пети клас при Домакина!
Човекът се съгласил да "танцува" с нещастника tikoev и ЗАПОЧНАЛ, НО НЕ И ДОВЪРШИЛ, а ПЕДЕРАСТИЯТА ТИ манафска напира ли напира да изкриви нещата!
Ами защо не е откликнал въпросният нещастник tikoev пък да видим нататък какво ще разкаже Домакина? М?
Защото той пределно ясно го е казал, ЦИТИРАМ:
"До тук 2 години живот в СССР от много повече"
Да повторя по-изчистено:
"2 години... от много повече"
Още 4 да са над въпросните 2... Което не покрива условието "много повече"... Пак е живял човекът повече от теб в СССР!
А "много повече" ще рече поне 7-8 отгоре да са годините!
Дееба и нещастника комплексиран, дееба!

ПС:
Не ти се подмазвам заради гафа ми с изтриването на този идиот, obses.
Просто това лайно когато и да го нарита човек все му е късно и малко!

StarForLife™ ·dc=5560734~idp=1845439~021222~007-422·
цитирай
16. vencivaleri1951 - Виж гениалний
03.12.2022 01:16
Какво се месиш в чужд разговор. Не не съм прочел и това е защото наистина съм зает и гледам поне един мач. Лятото бях нон стоп в блога-днес спорадично.Дори ти който върти световните финанси и програмната индястрия в Калифорния е даста по често "на линия"
Нали когато /както е модерно днес/ беше в женски дрехи ми поиска трудовата книжка и я получи. Знаеш с какво се занимава фирмата ми-одити и защита на проекти. Е в края на годината съм под напрежение и общо взето вечер тук таме се опитвам да превантирам
някогашния си проблем. Макар и собственик и да съм поканил колеги да работим, то не съм "Звезда" , та докато колегите си "вадят очите" в канцеларията аз да попържам и да се правя на голямата работа в блога
Наближава Коледа и пости са. Е стремя се да съм уважителен и се извиних, че не съм прочел, не съм отговорил. Мисля, че в коментар те поздравих и теб с рождения ти ден "Благодаря то" ти си го написал в коментарите.
Жоро, не си хлапак-над 50 си Това е златна възраст за мъжа-вервай ми . Ти казваш си доста заможен човек.
Ами винаги има възможност да получиш помощ от квалифицирани специалисти. Нямам предвид психиатри и психолози. Има пенсионирани преподаватели с ниски пенсии -по етика, по комуникация...Нищо няма да ти струва като средства за твоите възможности, да компенсират пропуснатото в първите седем години и малко по трудно, но с благоприятна прогноза, да поизкоренят придобитата фатмащина в теб. Цинизмите не те правят мъжкар! Нещо повече, симптом са за "мъжки" проблеми.
За термопомпите:
Благодаря , че ме открехна, че строежите под земята
не са термопомпи. А каква е целта на термопомпата и каква е целта да строиш "надолу"-което е доста по трудно и скъпо. И защо го правят от векове?
За невзрачен:
Може, но от теб и на тези години съм по-представителен и се стремя да живея смислено и полезно за хората и животинките около мен
Весели празници. За Никулден ти пожелавам и банка да имаш, ако не си взел лиценз още
За икономиката и храната
Винаги съм се възхищавал от японците и не само че са силна икономика. Тя е с години по напред от руската, но руската икономика е ключева, отрасло-създаваща и жизнено необходима Япония утре ако я няма. Отделни партньори ще пострадат, но като цяло няма да има световна рецесия. Ограниченията спрямо Русия разкатават най-вече Европа , отразяват се недобре и на Щатите.
Храната-тя е важна, може да прибави година , две живот, но не е в основата за продължителността на живота Ти прескачаш често до Франция, не помня дали ценоразписи ни показва:)
Не знам дали си сядал на френска трапеза , но последната ще вдигне кръвното на всеки диетолог
Мазно, алкохол, тютюн, кроасани, торти и супа посред нощ например. Имат завидна продължителност на живота като народ Просто генетично са предразположени към висока продължителност на живота. Гледаш баби към стоте си пият /забранения/ абсент И друг парадокс-рибарите не живеят дълго

[quote=starforlife]~ Като се извиняваш УЖ - така прочете ли въпросните два коментара, за които ти обръща ОТНОВО внимание Домакина?
М, Педал недооноден?
И, ако си ги все пак прочел - защо наместо лицемерно да се УЖ извиняваш и УЖ да нямаш време - не отговори на човека, а опъна коментар с пълни дивотии към Юлия, който ти е отнел минимум 40 минути писане?
М, КАПУТ с капутите?!

~ Ако четеше, а не само да драскотиш небивалиците и лъжите си... И имаше поне малко срам в тъпата си кратуна... Нямаше да си позволиш да флудиш с идиотиите си под постинга в момента!
Защото още при Пръцко ти го е казах, а и при теб го пренесох "в аванс"!
Попитах те:
КАК СТАВА ТАКА, ЧЕ РУСИЯ ИМА ЕМНАЙСЕ ВИДА РИБА И ТОВА Е ЕДНА ОТ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ, А РУСНАЦИТЕ ЖИВЕЯТ МНОГО ПО-МАЛКО ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ НАПРИМЕР, КОИТО УЖ С ВРЕДЕН ФАСТ ФУУДС СЕ ТЪПЧАТ?
Кажи бе, трол невзрачен!
Как става така, че УЖ в Русия здравеопазването на светлинни години и достъпно пред американското, а американецът боледува във всяко едно отношение по-малко от руснака?
Кажи бе, трол невзрачен!
Как става така, че образованието УЖ в Русия по-качествено и достъпно, а американецът в пъти по-добре се справя с всичко в живота и постиженията както на страната, така и на отделните й поданици са милиарди пъти по-високи от тези на Русия и руснаците?
Кажи бе, трол невзрачен!
Как стават куп неща, за които УЖ в Русия е по-добре и тя УЖ е по-напред, а все на опашката крета след десетки други нации и държави?
ЕДНА ЯПОНИЯ, КЪДЕТО Е ПЛЮНКА СПРЯМО РУСИЯ И НЯМА ГРАМ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ - Е ТРЕТАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА!
Това го вмъквам, за да не помислиш, че величая САЩ!
Не, не ги величая - те и без ничие величаене са велика нация и страна!
Дадох сравнението с тях, понеже нали за тяхната храна, медицинска помощ, образование и прочее все балалайкате колко са зле.
Зле-зле, пък американците не само живеят (и без норки на гърба, но в огромни жилища, а не землянки) милиард пъти по-добре от руснаците, а на всичкото отгоре напук живеят и повече!
Представяш
цитирай
17. vmir - Изфабрикуваният патос на бот Венцо
03.12.2022 09:06
е същият, с който путлер безсрамно лъже руснаците, че на Запад не знаят какво е "мама", защото там имало само "родител 1" и "родител 2". "Загрижен" за "мама" e същия путлер, който не иска да види собствената си майка. Дори емоциите им на тези двамцата са напълно изфабрикувани от други извратени мозъци, решени на всяка цена да вгаднят всички останали, просто защото не искат само техния живот да им е измислен и гаден.
цитирай
18. starforlife - Ще ме прощаваш, obses... Този път наистина СЕ ИЗВИНАВЯМ... Но преди сън ще си позволя да отровя коментарите ти с още пошъл език!
03.12.2022 09:28
И вече не като извинение, но ще кажа за кой ли път, че пошлостта ми е нарочна, преднамерена и търсена! Защото това е вид ресто, което нагли комуняги като КАПУТ51-ви получават за реалните си и виртуални лайнарщини.
Казвал съм, че съм тук преди всички ви, понеже съм пръв!
Първият постинг тук е мой и това е неоспорим факт, който когато реша - ще го покажа и докажа!
Засега е достатъчно, че съм показвал мои постинги и коментари от времена преди когото и да е от наличните все още блогъри. Връщал съм ви до 2007-ма година.
От тогава насам... Кога с по някоя годинка прекъсване - кога без, съм написал хиляди коментари и повечето от останалите блогъри ме познавате (поне 15 човека и реално) от 2013-та година!
Хайде нека някой да покаже (или от познаващите ме да каже) дори само един мой коментар, който преди 2018-та, 2019-та година някъде да съдържа не дори какъвто и да е цинизъм, а дори само нещо "криво"!
Само един!
Но някъде 2018-та, 2019-та ми писна в един момент да гледам простащината и балоновщината в тръни на келемета като кооорееешааа на Капут51-ви - Панчо Изтърсаков или както там му е името... Простащина основно спрямо Коста и Радо...
И извадих и пошлия език, и готовността да се срещна когато кажат с всеки един балон в тръни тук и премерим каквото кажат, та дори и юмруци.
Ха познайте с колко от тях съм се срещал?
Всички помните "Копчетата" в Пловдив и "Тетевен" в Русе!
А с нормални блогъри... Голяма част от които жени... (За рождения ми ден първа от тук ме поздрави zemela например. Последваха я още 7 съблогъра, които познавам реално, 2 от които отново жени.) Та, с голяма част от съблогърите сме завързали и реални приятелства и нека някой каже лоша дума за моя език, поведение, същност. Нека де.
А не лайнари като Венци, които ни най-малко не ме познават и дори си дават сметка, че пошлият ми език е нарочен и нетипичен, но понеже си са лайнари, та се опитват да маскират лайнарщината си зад него.
Не ви се получава, манафи с манафите!
А не ви се получава именно понеже повечето хора тук ме познават! Кои реално - кои само виртуално.
Както познават и вас като типаж и са сърбали попарата ви цели 45 години, та знаят манталитета ви и похватите ви.

Но стига общи приказки... Колкото и аз да пиша с 8 пръста и в десетки пъти по-бързо от Идиот51-ви, а и от повечето от вас... А да вметна по новата доза капутщина на ДъртПедал51-ви:
МанафНедооноден, само се виж отново!
- Отново ти като "нямащ време" разпъна поне 20 минутен коментар с вкиснала боза, чиято цел е да величае Русия, А ЗА ОТГОВОРИ НА РЕЛЕВАНТНИТЕ ВЪПРОСИ НА ДОМАКИНА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА НЕГОВИ КОМЕНТАРА ПОД ПРЕДХОДНИЯ МУ ПОСТИНГ ВРЕМЕ НЯМАШ, НАЛИ?
Ама не си капут, м?
Ама не си глистът в кучешкото лайно, м?
- Отново ти като "нямащ време" разпъна поне 20 минутен коментар с вкиснала боза, чиято цел е да величае Русия, НО КАТО ИЗБИРАТЕЛНА РЕПЛИКА СПРЯМО ЧАСТТА ОТ МОИТЕ ЗАБЕЛЕЖКИ, ПО КОЯТО ЧАСТ СИ МИСЛИШ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ОТГОВОРИШ СМИСЛЕНО!
По останали части мълчиш като путка в нови гаши, м?
КАТО СИ ТОЛКОВА ХРИСИМ И УВАЖИТЕЛЕН И СИ ПРОЧЕЛ БЕЗМИЛОСТНАТА ЛОГИКА В МОЯ 15-ти КОМЕНТАР - ЗА ТАЗИ СИ КАПУТЩИНА ДА СЕ БЕШЕ ИЗВИНИЛ НА ДОМАКИНА! ЗА ТОВА, ЧЕ ГО ПОДИГРАВАШ И ТО ИЗКРИВЯВАЙКИ КАКТО ВИНАГИ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА, А НЕ ДА ЛИЦЕМЕРНИЧИШ С ИЗВИНЕНИЕ КАК НЕ СИ ДОВЪРШИЛ РАЗГОВОРА ВИ ПОД ПРЕДХОДНИЯ МУ ПОСТИНГ ПОНЕЖЕ СЧЕТОВОДНО ПРИКЛЮЧВАНЕ И МАЧОВЕ!
Ами довърши разговора бе! А не лицемерно да се УЖ извиняваш!
Ами довърши разговора бе! А не да се разговаряш с другите и то само и само да възвеличаеш Русия!
Пълен нещастник!
А бягаш от това довършване, понеже точно то показва колко изостанала, пропаднала и идиотска е Русия!

Дееба и нещастника дърт и с промит мозък, дееба!


StarForLife™ ·dc=5560769~idp=1845439~031222~008-423·
цитирай
19. notfun - ...ВВ1951,извинявай, немам нерви за тезз чаршафи ))
03.12.2022 10:01
....отиваам...за подаръци...
тук, Диалога, е интересен, обаче )

11. vencivaleri1951 - Точно за това говоря Юлке
02.12 19:56
Защото хората се различни,държавите са различни-примерът на мъниста срещу злато
е фактичен и обяснява всичко.
цитирай
20. obses - СТАР, ЧОВЕЧЕ, УВАЖАВАМ ТЕ И КОЛЕНИЧА ПРЕД КУП ТВОИ КАЧЕСТВА!
03.12.2022 10:12
ЗАВИЖДАМ ТИ НАПРИМЕР ЗА ТОВА ДА МОЖЕШ ДА ГОВОРИШ ТАКА БЕЗ ДА ТИ ПУКА!
НО ВСЕ ПАК "КРЕЩЕЙКИ" С ТЕЗИ ГЛАВНИ БУКВИ ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ПРИ МЕНЕ ДА НЕ ГО ПРАВИШ, ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗТРИВАМ КОЛКОТО И ДА ТЕ УВАЖАВАМ!
цитирай
21. obses - По "разговора" тук ще кажа още само едно нещо:
03.12.2022 10:14
СТАР написа: "Още 4 да са над въпросните 2... Което не покрива условието "много повече"... Пак е живял човекът повече от теб в СССР!
А "много повече" ще рече поне 7-8 отгоре да са годините!"

Доста повече години от 8 са тези след споменатите 2, СТАР! Доста повече!
И в Коми кракът ми не е стъпвал, но пък съм живял или посещавал поне 30 руски града!
цитирай
22. starforlife - Понеже още не сме легнали (Айшето довършва проект, а аз си пия биричката), та ще се включа и аз за последно тук.
03.12.2022 10:45
obses написа:
... ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ПРИ МЕНЕ ДА НЕ ГО ПРАВИШ, ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗТРИВАМ КОЛКОТО И ДА ТЕ УВАЖАВАМ!

Нямаш проблем.
Нямаш проблем когато коментирам на твоя територия - езикът ми да е нормален.


А сега да обърна внимание и на друго. Защото Интелигентността предполага прерфекционизъм, а и определено интелигентните хора са принципно по-трудни за разбиране от посредствените.
С последното не ще целя да те изкарам теб такъв, obses - просто дано не само ти се замислиш.

От 5-ти до 7-ми клас НЕ СА 2 ГОДИНИ, а ...Т...Р...И... и аз нарочно написах 2!
Просто същността ми е такава, че постоянно при мен има и друго.
Това винаги ми е помагало да съм крачка напред и хорото да следва моя такт, а не този на опонентите или конкурентите ми.
Обръщайте внимание на подобни неща, хора.
Това е манталитет, който изградите ли го - никой никъде не ще може да ви бутне и винаги ще си тежите на мястото.

Лека нощ от мен!

ПС:
С две думи да разбирам, че в Русия си живял повече от 10-11 години, така ли?
И аз съм бил в СССР и в последствие Русия, но 5-6 пъти сумарно за я има 40-тина дни я не (един лагер-школа продължаваше 10 дни, а аз съм ходил на два такива в СССР - да предваря ехидния балалайко).
Та затова е сега вече ще те "насъсквам" теб спрямо Лъжец51-ви, когато заразтяга локумите си за тази идиотска държава!
Ха ха ха ха ха ха (за "насъскването")

StarForLife™ ·dc=5560803~idp=1845439~031222~009-425·
цитирай
23. obses - vencivaleri1951, нима очаквате, че ще търпя подобни коментари?
03.12.2022 20:38
Доколкото съм запознат СТАР има синове! А те не се правят с пръсти!
А сега осъзнавате ли защо Ви нарекох противна личност? И осъзнавате ли какъв сте клоун, че време за противния си коментар към СТАР, който изтрих намерихте, а за отговори по "разговора" ни не намерихте?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: obses
Категория: Лични дневници
Прочетен: 498450
Постинги: 319
Коментари: 905
Гласове: 1666
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031