Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2022 10:03 - Непоискана и неплатена популяризащия на пост на Гети
Автор: obses Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1410 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 12.11.2022 10:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защото истината е проста и може лесно да се види! Само човек трябва да погледне на нещата просто.

Защитниците на Украйна са миньори, трактористи, шофьори, учители, лекари и много, много ЖЕНИ! Как смятате, каква е логиката това да са поклонници на фашизма и нацисти? Особено жените с тяхното прословуто вродено от майката Природа майчино чувство и от там ценене на живота!
Изключения има! Да! И затова го казвам, защото путинистите-глупаци и безродници сигурно ще се надпреварят да дадат примери при германските нацисти за жени например. Но това ще са единици и то не войници, а лекари, учени и т.н.
Докато в украинската армия жените са стотици хиляди и всичките са готови да умрат за Родината си!
Да положат костите си в свещената за тях земя и напоят нивите й с кръвта си, но не и да я дадат на тези, които били денацифицирали!

Та да помислим просто кои са нацистите! Тези жертващи се за Родината си обикновени жени, които не са отишли в чужда държава да убиват, разрушават и мародерстват! Или руснаците, предвождани от какви ли не кадри на какви ли не служби, нападнали суверена държава, към която дори имат договорени спогодби да гарантират целостта й?

За тях, руските нацисти, прочетете в промотирания от мене постинг на Гети.
https://getmans1.blog.bg/politika/2022/11/12/geroite-na-donbas-quot-miniori-traktoristi-i-shofiori-ili-vs.1842633
За обикновените миньори, трактористи, шофьори, учители, лекари и много, много ЖЕНИ ще четем тепърва когато наритат напълно руските убийци и мародери и ги натикат в прокажената им земя, която при положение, че е най-обширна на света и най-надарена в недрата си, не им стига на вампирите, та искат и чуждата да заграбват!
И, путинистите, не си мислете, че ако номерът с Украйна беше минал, нямаше да последва същият спрямо кои ли не други бивши васали на СССР, включително и България!
Затова не е хубаво да го споменавам, но Румъния вдига разходите си за отбрана от 2 на 2,5% от БВП! Ето това постигна глупакът Путин: Мислеше след Украйна да е Румъния, може би преди това Литва например, но Румъния ще има достатъчно време да осъвремени въоръжените си сили с модерно и качествено западно въоръжение и, ако все пак й се наложи, да бие руснаците така, както и украинците не го правят в момента. За Полша пък да не говорим!
Въпреки, че няма да им се наложи, защото Украйна ще нарита Русия и я постави там, където й е мястото: в килера на световните отношения.
Оттук насетне Русия е просто парии! Не, че преди това някога е била велика сила де! Но се самопрезентираше за такава!
Видяхме я в действителност! Шайка некадърни мародери!




Току що прочетох и постинг на Мисана!
https://missana.blog.bg/poezia/2022/11/12/malko-za-voinata-v-ukraina.1842652
В него той пише: "Предстои много тежка зима за Украйна, в която около 40 процента от нейната енергетика е съкрушена. Предстоят 5 месеца мрак, глад и студ за нещастния украински народ....."
Та отново да погледнем просто на нещата:
Кой обрича един цял народ на цяла държава на "мрак, глад и студ"? Украинските "нацисти" руския или руските "освободители" украинския?
И кой е нациста на базата на тези факти?
Руснаците освобаждават украинския народ като го обричат на смърт от измръзване и глад?????? Това ли е руското освобождение???? Това ли е виждането им за защита на цивилното население, да се разрушават цивилни съоръжения, които обезпечават живота на украинските им "братя" и "сестри"????
Путинистите, хвала Ви за обичта към такива освободители и дано Ви освободят и Вас като украинците, но ние нормалните не ги искаме и не ги мразим, но ги ненавиждаме! Като човеци, просто ги ненавиждаме!
Пък Вие си бъдете русоРОБИ!



Гласувай:
10



1. petgrig - А така!
12.11.2022 10:07
Право в целта! Евалата!
цитирай
2. obses - Семпло от поста на Гети за истинските нацисти:
12.11.2022 10:08
Нацист Гиркин:
На 12 април 2014 г. въоръжен отряд, ръководен от полковник от руската ФСБ Гиркин, незаконно преминава границата на Украйна и превзема административни сгради в град Славянск в Донецка област. На 14 април изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов обяви началото на антитерористичната операция (АТО). Така започна войната в Източна Украйна.


Нацист Александър Бородай:
Гиркин оглави Министерството на отбраната на вече сформираната по това време т. нар. Донецка народна република (ДНР), където Александър Бородай, руски бизнесмен и дългогодишен познат на Игор Гиркин, беше назначен за първи председател на Министерския съвет.


Нацист Денис Пушилин:
По-късно Бородай беше заменен на поста си в т.нар. Донецка народна република от друг „изключителен“ политик, Денис Пушилин.
Пушилин никога преди това не е бил политик и най-известният факт за него преди идването на власт е активното му участие във финансовата пирамида МММ Мавродиус, в която Пушилин примами любителите на лесните пари чрез измама.
Този избор на Путин падна върху него, вероятно от любов към негативния подбор (когато на власт се вземат не талантливи хора, а глупави и послушни).


Нацист Арсений Павлов:
По прякор "Моторола", получи посмъртно от Путин орден "За храброст" за участие във военните действия в Източна Украйна. Преди няколко години в мрежата се появи видео, в което той стреля с гранатомет по жилищни сгради в Донецк за забавление, наричайки го "Утринна зора".
- "Няма ли никой? - пита операторът Арсений зад кадър.
- „Не ми пука (не ме интересува)“, отговаря Моторола и продължава да стреля по къщите. Очевидно героят на Русия иска да покаже как всъщност се „бомбардира Донбас“.


........
/четете още в поста на Гети/
цитирай
3. obses - За себе си съм убеден, че украинското правителство и целият нормален свят няма да оставят украинския народ да студува и гладува!
12.11.2022 10:37
С това също и отново ще се види кои са нацистите: тези, които ще полагат усилия да унищожат физически украинския народ или тези, които ще полагат усилия същия да преживее тежката зима!
цитирай
4. dobrodan - Човешката алчност има много имена.
12.11.2022 11:03
Нацизмът е само едно от тях.
Кой в случая е алчен е лесно да се досети човек.
цитирай
5. pompadurmissana - Мисана и облизващите го двама пу...
12.11.2022 13:39
Мисана и облизващите го двама путински охлюва са ужасяващо жалки. Путинска хлебарка е малоумният от Сириус.
цитирай
6. getmans1 - @ obses, благодаря много за тази ...
12.11.2022 15:18
@ obses, благодаря много за тази приятна изненада , за допълването на темата „Няма красива война. " но тази е особено отвратителна, ... а за поддържащите я просто нямам думи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: obses
Категория: Лични дневници
Прочетен: 514113
Постинги: 324
Коментари: 914
Гласове: 1697
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930